Menu

P stav blødninger orion erotik

p stav blødninger orion erotik

I starten med p-stav kan det være ganske uregelmessige blødninger, men jeg syns det høres ut som blødningene du har er litt i overkant. Vanligvis blir blødningene mindre og sjeldnere etterhvert, men det har ikke skjedd ennå. Du mister jo ganske mye blod på denne måten også, og da er det ikke rart du blir slapp. Du bør. Vi anbefaler derfor å ha litt tålmodighet og se det an litt, dersom blødningene er veldig uforutsigbare. For noen kvinner kan det å ta p-piller i tillegg til p-staven i en periode gjøre at blødningene blir mer regelmessig eller helt borte. En sjelden gang kan småblødninger skyldes en sykdom. Hvis du har hatt samleie uten kondom. Så i fjor sommer satte jeg inn en p-stav, hovedsakelig for å få mindre mens. I starten var menstruasjonen uregelmessig, slik som den vanligvis blir når man begynner på et prevensjonsmiddel, men etter hvert fikk jeg blødninger på ca. dager, med mye mindre blod. En gang gikk jeg 2 mnd uten mensen, men når den har.

P stav blødninger orion erotik -

En sjelden gang kan småblødninger skyldes en sykdom. Etter at staven er satt inn, får du et lite sår på armen, ca. Før innsetting Før du setter inn en p-stav er det svært viktig å utelukke at du er gravid. Vi anbefaler derfor å ha litt tålmodighet og se det an litt, dersom blødningene livecamsex gratis norske pornofilmer veldig uforutsigbare. Har du ennå ikke tatt HPV-vaksine?

Videos

How Far Can We Go? Limits of Humanity. Vi anbefaler derfor å ha litt tålmodighet og se det an litt, dersom blødningene er veldig uforutsigbare. For noen kvinner kan det å ta p-piller i tillegg til p-staven i en periode gjøre at blødningene blir mer regelmessig eller helt borte. En sjelden gang kan småblødninger skyldes en sykdom. Hvis du har hatt samleie uten kondom. Så i fjor sommer satte jeg inn en p-stav, hovedsakelig for å få mindre mens. I starten var menstruasjonen uregelmessig, slik som den vanligvis blir når man begynner på et prevensjonsmiddel, men etter hvert fikk jeg blødninger på ca. dager, med mye mindre blod. En gang gikk jeg 2 mnd uten mensen, men når den har. I starten med p-stav kan det være ganske uregelmessige blødninger, men jeg syns det høres ut som blødningene du har er litt i overkant. Vanligvis blir blødningene mindre og sjeldnere etterhvert, men det har ikke skjedd ennå. Du mister jo ganske mye blod på denne måten også, og da er det ikke rart du blir slapp. Du bør. p stav blødninger orion erotik

0 thoughts on “P stav blødninger orion erotik”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *